Ons verhaal

Herbert en Andre vormden sinds de start van Autobedrijf Oonk – te Winkel in december 2013 een gouden duo. Na de nodige investeringen en aanschaf van de nieuwste apparatuur kunnen zij hun motto ‘topservice voor een scherpe prijs’ waarmaken. Professionaliteit en kwaliteit zijn nog steeds de belangrijkste pijlers binnen het bedrijf. 

Voor “Oonk – te Winkel” was Herbert meer dan 40 jaar werkzaam als dealer van verschillende automerken en Andre werkte al jaren als technisch specialist in deze branche voor diverse merken. Sinds de zomer van 2020 is de zoon van Herbert, Wouter Oonk ook in het bedrijf gestapt. Hij is na een werkzame periode van 9 jaar in de randstad weer teruggekomen in Winterswijk en heeft hier 3 jaar gewerkt voor een grote merkdealer in de regio.

O7v16VLvgHKvH1dQ6G7mpxQBjvnBbDNkbZsjGPK6.jpg

Mede daarom kunt u voor het complete onderhoud van uw auto bij Autobedrijf Oonk te Winkel terecht. Vanaf de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto tot de onderhoudsbeurten, apk-service en schadeherstel, de specialisten van Oonk te Winkel staan altijd voor u klaar. Kom bij ons langs voor een kennismaking!